El d'entrenadors és un dels col·lectius més actius del nostre esport. El seu afany per estar contínuament ampliant coneixements incideix directament en el creixement dels jugadors i equips, i per tant, de tot el bàsquet. En aqueixa línia, des de la FBCV continuem treballant per acompanyar als tècnics en eixa trajectòria formativa, posant a la seua disposició nombroses eines que els permeten créixer en la seua labor.

Als Cursos d'Entrenador FBCV Nivell 1 i Nivell 2, que és el primer pas per a poder dirigir equips de bàsquet, se suma una àmplia bateria d'accions emmarcades en el Programa de Formació Contínua per a entrenadors, una iniciativa que any rere any suma noves propostes formatives i obri nous camins tant en temàtica com en suport.

El suport serà una de les principals novetats d'aquesta temporada, ja que l'audiovisual guanyarà pes en la formació d'entrenadors a través del Canal YouTube FBCV. Però en paral·lel, continuarem entrant al detall en molts continguts gràcies als articles en #fbcvBlog i realitzant clínics en línia sobre aspectes de tota mena.

Ací tens ja els *Clínics que es duran a terme en els mesos d'octubre i novembre:

  • 1 d'octubre. En col·laboració amb el Comité Tècnic Arbitral FBCV. Normes de competició i regles de joc. Activitat presencial a Dénia (ampliar informació).
  • 9 de novembre. Marc Torres. Aprofundint en el concepte Shuffle.
  • 11 de novembre. Mariano de Pablos. La importància del 1×1 en categories de formació.
  • 23 de novembre. Guillermo Novella. Principis d'entrenament en el disseny de tasques en categories de formació.
  • 29 de novembre. Quique Roig. Presa de decisió defensiva.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.