Amb la nova temporada 2021-2022, en la FBCV continuarem treballant en l'àmbit de la formació, tant amb els jugadors/es com amb els entrenadors/es.

Precisament en aquest últim col·lectiu, el dels entrenadors, la pandèmia ens va mostrar totes les potencialitats de la formació online, un tipus de formació amb unes infinites possibilitats i avantatges per a ampliar coneixements i a més fer-ho a través de la interactuació amb preparadors de tota la geografia espanyola i fins i tot amb presència internacional. Per això, la formació online serà un eix fonamental dins del Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV en aquesta temporada 2021-2022.

La formació presencial tindrà un enfocament molt específic, utilitzant-se aquesta fórmula en esdeveniments significatius i tallers monogràfics de diverses hores de duració que se celebraran habitualment en períodes vacacionals per a facilitar l'assistència dels entrenadors/es.

I en paral·lel a aquestes activitats formatives, el Blog de la FBCV continuarà aportant noves visions sobre temàtiques de tota mena que sorgeixen en el treball diari dels entrenadors. Els articles del Blog continuaran agrupant-se per temàtiques i comptaran amb paraules clau perquè els tècnics puguen recuperar de manera fàcil i ràpida aquelles publicacions que van deixar per a llegir més endavant o volen consultar de nou perquè els ajuden en el seu dia a dia.

Però abans de res, anem amb la programació d'activitats online que es desenvoluparan en els mesos d'octubre i novembre. Recorda que pots subscriure't al newsletter d'entrenadors per a rebre puntualment tota la informació de les pròximes activitats formatives.

  • 13 d'octubre. María Cortés. Normes de Competició FBCV 2021/2022. Online
  • 14 d'octubre. Juan Bertomeu. Regles específiques FBCV 2021/2022. Online
  • 26 d'octubre. Miguel Santos. Metodologia d'entrenament en l'estructura del Club. Online
  • 18 de novembre. Adrián Silla. La tècnica individual en Minibasket. Online
  • 18 de noviembre. Adrián Silla. La técnica individual en Minibasket. Online
  • 25 de novembre. Fran Adell. La intel·ligència emocional i la seua influència en l'esportista. Online

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.