El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV ha preparat nous clínics online per als pròxims mesos en el seu afany d'ajudar els tècnics a mantindre una formació permanent en el desenvolupament de la seua labor.

Així, al febrer estarem amb la seleccionadora aleví femenina de la Comunitat Valenciana, Belén Gómez, per a abordar la defensa de la línia de passada en Minibasket. I al març ens esperen altres cinc clínics online en el que serà un dels períodes més intensos en el que a formació es refereix. En concret, desenvoluparem tant l'atac com la defensa a partir de conceptes de joc i característiques dels jugadors, posarem en valor el rebot com a part de l'entrenament, aprendrem a aplicar sistemes de joc en funció de les necessitats dels jugadors i coneixerem estratègies metodològiques per a incrementar la intensitat en les tasques. Tot això amb grans referents i professionals del nostre esport com Jorge Franco, Javier Zamora, Xavi Rodríguez o Saúl Blanco.

Aquestes són totes les activitats previstes:

  • 28 de febrer. Belén Gómez. Defensa de la línia de passada en Minibasket
  • 2 de març. Jorge Franco. Construcció de la defensa a partir de conceptes de joc i característiques dels jugadors
  • 2 de març. Javier Zamora. Construcció de l'atac a partir de conceptes de joc i característiques dels jugadors
  • 14 de marzo. Xavi Rodríguez. El rebote como parte del entrenamiento
  • 23 de març. Jorge Franco. Sistemes de joc en funció de les necessitats dels jugadors
  • 28 de març. Saúl Blanco. Incrementar la intensitat en les tasques més enllà del… vinga, vinga!

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.

I recorda que també pots continuar formant-te com a entrenador a través de #fbcvBlog, on periòdicament es publiquen articles que també desgranen aspectes específics del nostre esport.