El CB Terralfàs serà l'amfitrió de la Fase Final Júnior Femení Autonòmic després d'haver presentat la millor oferta econòmica complementària i complir les condicions d'organització plantejades per la FBCV.

La Fase Final es disputarà en el Pavelló Pau Gasol de L'Alfàs del Pi del 22 al 24 d'abril amb els quatre millors equips del Campionat Autonòmic. De moment estan classificats València Basket, Fundació València Bàsquet 2000 B i Picken Claret; mentre que l'última plaça té com a aspirants a Clínica Aspires NBF Castelló i al propi CB Terralfàs.

Les alfasines parteixen amb avantatge per a Eixe últim bitllet a la Fase Final. Poden aconseguir-lo aquest mateix dijous si Picken Claret derrota en partit ajornat a Clínica Aspires NBF Castelló. Si no, tots dos equips se la jugarien en enfrontament directe en l'última jornada de lliga, encara que CB Terralfàs compta amb un +9 de basketaverage al seu favor.

La Fase Final concedirà tant el títol de campió autonòmic 2021-2022 com la classificació per al Campionat d'Espanya de Clubs, que en aquesta categoria correspondrà al campió i al subcampió.

Tots les encontrase s'emetran en streaming a través del Canal YouTube FBCV. Subscriu-te a través d'aquest enllaç!