A principis de la temporada ja anunciàvem que el Programa de Formació Contínua per a entrenadors obria nous camins en aquesta campanya 2022-2023. En el nostre afany per acompanyar als tècnics en la seua trajectòria formativa, continuem treballant a posar al seu abast noves eines que els permeten créixer en la seua labor. I estem convençuts que l'ús del vídeo es convertirà en un canal fonamental.

Aquesta aposta per l'audiovisual posarà a la disposició dels entrenadors continguts de diferent tipus i amb formats diferents. Per a començar, ja pots trobar en el nostre Canal YouTube la secció “Formació Contínua d'Entrenadors”, en la qual hem afegit alguns dels clínics online que hem realitzat. El contingut està separat per àrees (cadascuna amb una llista de difusió) i s'ha dividit en capítols per a facilitar una visualització a la carta, així que pots veure cada vídeo complet, incorporar-te al capítol en el qual et vas quedar quan tu vulgues o veure únicament els temes que més t'interessen.

En els pròxims dies anirem incorporant més continguts, tant de llarga com de curta duració per a posar el focus en aspectes molt concrets del nostre esport. Per a això, comptarem com sempre amb la col·laboració de grans tècnics i professionals que compartiran la seua visió particular i específica sobre els temes abordats.

En paral·lel a aquesta aposta pel suport audiovisual, el Programa de Formació Contínua per a entrenadors continuarà entrant al detall en molts continguts gràcies als articles en #fbcvBlog i realitzant nous clínics online sobre aspectes de tota mena. En aquest últim cas, recordar les activitats que venen en els pròxims mesos. Inscripció a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua.