T'agradaria descobrir el món de l'arbitratge però sense deixar de ser jugador o entrenador? Pots fer-ho! Els Cursos d'Accés al Comité Tècnic Arbitral (CTA) contemplen diferents possibilitats per a adaptar-se a les necessitats dels aspirants.

Únicament el Curs d'Arbitratge requereix dedicació exclusiva. La resta, el Curs d'Oficial de Taula i el Curs d'Iniciació a l'Arbitratge, pot ser compaginat amb les llicències d'entrenador o jugador d'un equip.

Per tant, pots ser oficial de taula sense haver de deixar d'entrenar o jugar. I el mateix succeeix si et converteixes en àrbitre col·laborador, dirigint encontres en les categories d'iniciació del nostre esport. Aquesta opció, a més, et permetrà experimentar la faceta arbitral i t'ajudarà a decidir si fas un pas més enllà i decideixes cursar més endavant el Curs d'Arbitratge per a gaudir plenament.

Cursos convocats:

  • COM - Curs d'Oficial de Taula
  • CIAR – Curs d'Iniciació a l'Arbitratge
  • CAR – Curs d'Arbitratge

Hi haurà un curs al setembre i un altre a l'octubre, per la qual cosa pots apuntar-te al que millor s'ajuste a tu. Tots seran 100% online. Una vegada superada la formació, un coordinador et guiarà en tot el procés d'integració al Comité Tècnic Arbitral, actuant ja aquesta mateixa temporada en els encontrase de les Competicions FBCV i dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Información i inscripcions Cursos CTA