Galeria d'imatges

La iniciativa El EWB va al col·le! ha posat la guinda aquest dimecres a Manises. El CEIP Benjamí Benlloch ha sigut l'última parada d'aquesta activitat que va arrancar fa dos mesos i que ha acostat l'Eurobasket Femení als escolars de la Comunitat Valenciana, tot això amb motiu de la pròxima celebració d'aquesta gran cita del bàsquet femení a la ciutat de València.

Fernando Romay i Ana Belén Álvaro, grans referents en el seu moment de la Selecció Espanyola Absoluta, han tornat a ser els encarregats de transmetre la passió que es viu entorn d'un Eurobasket. I ho han fet compartint el seu temps i la seua experiència amb els alumnes d'aquest centre escolar que s'ha bolcat en la iniciativa, amb la seua directora Alicia Aragó al capdavant.

El regidor d'Esports de Manises, Guillermo Martínez; i el president del CBC Manises, Pepe Medina, també han participat en aquest esdeveniment en el qual novament ha pres part activa IMEDES (Institut Mediterrani per al Desenvolupament Sostenible), que ha desenvolupat els seus coneguts tallers formatius del Programa “Recicla amb els 5 sentits”.

El CEIP Benjamí Benlloch de Manises és el final del trajecte d'una iniciativa que prèviament s'ha celebrat en altres quatre centres escolars de la província: CEIP Lope de Vega de Torrent, Comenius Centre Educatiu de València, CEIP Sant Miquel de Llíria i CEIP Eliseo Vidal de València.

Cinc col·legis que han conegut de prop la passió d'un Eurobasket, un esdeveniment que tindrem l'oportunitat de gaudir en viu a la ciutat de València del 17 al 27 de juny.