El Programa d'Activitats Paral·leles de l'Eurobasket Women València 2021 continua portant esdeveniments a diferents punts de la Comunitat Valenciana. I en aquesta ocasió, reunirà presencialment els entrenadors/es en dos clínics de formació a Alacant i Godella.

El Pavelló Municipal Rafael Pastor d'Alacant acollirà el pròxim 14 de maig un Clínic a càrrec de Víctor Lapeña, actual tècnic del Fenerbahçe turc que ha disputat la Final Four de l'Eurolliga Femenina i també entrenador ajudant de la Selecció Espanyola Femenina. Construcció d'una estructura d'atac. Ús de fortaleses és el títol d'aquesta activitat que es durà a terme en horari de 19:00 a 20:30 h. per a tots aquells entrenadors i entrenadores que vulguen ampliar la seua formació en aquest camp.

I tres dies després, el 17 de maig, serà el Pavelló Municipal de Godella el que acollirà el clínic de Cristina Cantero, ex-jugadora professional i actual entrenadora del Celta Zorka Recalvi, sobre Arribar jugant i la seua continuïtat.

Totes dues activitats estan organitzades per la FEB i la FBCV, estant incloses també en el Programa de Formació Contínua per a entrenadors i l'assistència contabilitzarà com a hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador.

Les places són limitades. Inscripcions a través de l'Agenda d'Activitats.

I recorda que abans d'eixes dues cites es duran a terme altres clínics en format online:

  • 30 d'abril. Ferrn Pizcueta. Formar més enllà de la pista: entrenadors i jugadors
  • 10 de maig. Estratègies nutricionals i recuperació en el bàsquet. Elena Isla