Amb l'inici de la nova temporada, l'Àrea Tècnica de la FBCV i el Comité Tècnic Arbitral han recuperat de manera presencial una de les activitats formatives per excel·lència: la Jornada d'Inici de Temporada, que enguany s'ha celebrat a Dénia amb l'assistència dels àrbitres FBCV i la presència també de nombrosos entrenadors/es de diferents punts de la Comunitat.

Durant la jornada, els àrbitres han rebut les pautes administratives a seguir durant aquesta campanya, amb especial atenció a tot el procediment que comporta la implantació de l'Acta Digital. Al mateix temps, s'han tractat els aspectes en els quals més s'ha d'incidir tant en mecànica com en criteri arbitral. I una de les xarrades més importants és la que s'ha compartit amb els entrenadors/es, centrada específicament en les normes i regles de joc.

El presidente de la comisión gestora de la FBCV, Salvador Fabregat, estuvo presente en la jornada y animó a todos los asistentes a disfrutar de una nueva temporada en la que el baloncesto de la Comunitat Valenciana ha vuelto a batir récord de inscripción de equipos.