El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV ja ha preparat l'última bateria de clínics online de la temporada, la que es desenvoluparà en els mesos de juny i juliol amb l'objectiu d'ajudar els tècnics a mantindre una formació permanent en l'acompliment de la seua labor.

Aquest mes de juny tindrà tres activitats. Per a la primera comptarem amb Nacho Juan, actual entrenador ajudant del Casademont Saragossa de Lliga Endesa i tècnic principal en la pedrera del Club, qui parlarà sobre “Rebre atacant”. Això serà el 14 de juny. El dia 19 de juny abordarem la diversitat funcional en el bàsquet de la mà de Susana Romero, magisteri en Educació Especial i llicenciada en Psicopedagogia, amb una llarga trajectòria docent i diversos reconeixements per innovació educativa. Just l'endemà, 20 de juny, analitzarem el joc sense pilota amb Gabriel Loaiza, entrenador professional de bàsquet de la 1a divisió sueca, professor d'Educació Física i amb Màster en Rendiment esportiu, Màster en psicologia de l'esport, Màster en formació del professorat en educació i Màster en coaching executiu, esportiu i psicologia de l'alt rendiment. I ja al mes de juliol, el dia 7, ens centrarem en la figura de l'entrenador ajudant amb les aportacions de Joan Josep Ruiz, graduat en Ciències de l'Activitat Física, entrenador superior amb experiència com a tècnic ajudant i preparador físic en equips FEB, així com entrenador principal en les màximes categories Sènior de Catalunya.

Aquestes són totes les activitats previstes:

  • 14 de juny. Nacho Juan. Rebre atacant. Idees per a aprendre a anticipar-se
  • 19 de juny. Susana Romero. Diversitat funcional i bàsquet
  • 20 de junio. Gabriel Loaiza. Joc sense pilota
  • 7 de julio. Joan Josep Ruiz. La figura del entrenador ayudante

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.

I recorda que també pots continuar formant-te com a entrenador a través de #fbcvBlog, on periòdicament es publiquen articles que també desgranen aspectes específics del nostre esport; i amb la Biblioteca FBCV al nostre Canal YouTube.