Galeria d'imatges

La primera jornada del circuit Plaza 3×3 CaixaBank 2021, que s'ha celebrat aquest diumenge en la Plaça de l'Ajuntament de València, ha reunit 535 participants en un total de 154 equips, s'han jugat 162 partits i s'ha rebut a quasi 1.000 visitants en una jornada que ha resultat una gran festa en el retorn d'aquest emblemàtic circuit, un any i mig després de la seua última parada.

La jornada, que ha enllaçat diversió, competició i participació i com sempre ha estat oberta a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, ha començat a les 9.00 del matí i al migdia s'han celebrat diversos concursos, en els quals han participat nombrosos xiquets i xiquetes davall la batuta de l'Ambaixador FEB Fernando Romay.

Aquesta primera parada del circuit Plaza 3×3 CaixaBank 2021 organitzat per la FEB després d'un any i mig de parèntesi per les restriccions de la situació sanitària, ha comptat amb la col·laboració de la FBCV i el suport de l'Ajuntament de València, la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso. Així mateix ha participat un equip de 25 voluntaris, adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

La següent parada del Circuit també serà en la Comunitat Valenciana. La Plaça Primer Molí de Castelló serà la seu de l'esdeveniment el pròxim 20 de juny.

Inscripcions en 3×3.feb.es
Inscripció de voluntaris a través del següent enllaç
Regles de joc