El torneig femení de Genovés es va poder disputar per fi aquest passat cap de setmana en el Pavelló que dia a dia trepitgen tots els xiquets i xiquetes del CB Genovés. Un torneig amb moltes traves que van començar amb la suspensió del 2020, després la mudança al pavelló de la Llosa de Ranes per a a acabar, ja al novembre de 2022, en el pavelló que sempre ha d'albergar aquest tipus d'esdeveniments. Malgrat tot, el club es va mantindre ferm per a poder oferir un bàsquet de qualitat amb els equips del C.B. Genovés, Joventut, Bàsquet Girona i València BC.

Un torneig en el qual València BC ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, i ho ha fet en una final molt disputada que no s'ha decidit fins als últims segons. Una final en la qual les valencianes s'han emportat el partit per un tanteig de 72 a 69. Un títol que qualsevol dels dos equips s'haguera pogut portar pel nivell de bàsquet i la igualtat que tots dos equips han mostrat durant els 40 minuts de partit. D'altra banda, la jugadora del Bàsquet Girona Aina Cargol s'ha emportat el trofeu a la millor jugadora del campionat, trofeu que ha rebut de mans d'Aina Ferri, jugadora que es va emportar el trofeu en la primera edició.

Hay que destacar el buen papel realizado por el C.B. Genovés que ha sido un muy digno
competidor, a pesar de las diferencias existentes. “Gracias, jugadoras, por el esfuerzo y la dedicación y sobre todo por ser un grupo de gente en el que realmente merece la pena estar. Gracias para compartir este fin de semana y hacer emerger emociones que nos han hecho crecer a todas ”, serían las palabras de su entrenador Joan Moscardó al finalizar el Torneo.

La direcció del Club, en acabar el torneig, ha manifestat que “aquests tres dies han de suposar un impuls extra per a continuar en la tasca que portem des de fa molts anys, hem de ser un club que lluita per la igualtat i que també vol parlar en femení. Som conscients de la poderosa eina de transformació de la societat que tenim en pro de la igualtat, hem de defensar les diferències sense que aquestes es convertisquen en desigualtats. El bàsquet ha de ser el motor i en aquest torneig ho hem volgut transmetre”.