Per fi, el torneig femení de Genovés s'ha pogut disputar. Un torneig amb moltes traves que van començar amb la suspensió del 2020, després en aquest 2022 es va haver de buscar un pavelló alternatiu per les condicions climatològiques i per a finalitzar s'ha disputat en un cap de setmana on la pluja ha tingut molt de protagonisme. Malgrat tot, el club s'ha mantingut ferm i ha pogut fer jugar als equips CB Genovés, Joventut, Saragossa i València BC, no a Genovés, però sí a la Llosa de Ranes.

Com ja es va anunciar, el torneig es va haver de traslladar al Pavelló de la Llosa de Ranes a conseqüència de les condicions climatològiques tan adverses i que havien deixat la pista de Genovés no en les millors condicions per a la disputa del torneig. En aquest sentit, el propi club va manifestar “l'agraïment a l'Ajuntament de la Llosa per les facilitats que han posat perquè el nostre torneig es dispute en aquesta localitat. A l'alcalde Evarist Aznar i la regidora d'Esports Mavi Pardo, així com al personal de l'empresa que gestiona la instal·lació. Tots ells han format part de manera molt activa del nostre torneig i tenen una part de responsabilitat de l'èxit d'aquest. A més, al costat del recolzament i l'ajuda de l'Ajuntament del Genovés es va crear una sinergia que va provocar que el I Torneig Femení de Genovés haja sigut un èxit”.

Un torneig en el qual València BC passarà a la història com el primer equip a guanyar-lo i tot després d'una final molt disputada que no s'ha decidit fins a l'últim quart. Una final en la qual les valencianes es van emportar el partit per un tanteig de 57-43 i en la qual la jugadora Aina Ferri ha aconseguit el trofeu a la millor jugadora del campionat.