Amb la col·laboració de les institucions valencianes, la Fundació Trinidad Alfonso i el València Basket, València acollirà des del dimarts 1 de juny, i durant la celebració de l'Eurobasket Femení 2021, la major exposició del Museu FEB dedicada al bàsquet femení: Revolució Bàsquet Femení. D'espectadores a protagonistes. 1921-2021.

Trofeus, medalles, equipaments, objectes i documents originals. Es tracta de la major exposició desenvolupada pel Museu FEB dedicada en exclusiva al bàsquet femení.

L'exposició, que obrirà les seues portes en la Diputació de València, inclourà així mateix una zona especial dedicada a les quatre medalles d'or europees conquistades per la Selecció Espanyola, en 1993, 2013, 2017 i 2019. I exhibirà a més una àmplia col·lecció de periòdics, revistes, cartells, programes i molts més documents.

L'exposició estarà oberta de dilluns a diumenge en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h, tant a visitants en general com per a visites guiades per a grups. Posteriorment, l'exposició es traslladarà a les instal·lacions de L’Alqueria del Basket.

Per a coordinar una visita guiada, pots sol·licitar-ho a través del correu electrònic [email protected].