Descarrega't tota la informació
Accedix a l'apartat web del Trofeu Federació 2024

El Trofeu Federació 2024 serà l'encarregat un any més de posar el colofó a la temporada de bàsquet en la Comunitat Valenciana. És una competició molt especial que cada any atrau a nombrosos participants, hagen competit o no en lliga. Perquè el Trofeu Federació està obert a tots/es i té l'objectiu que cadascun es marque: acabar en gran la temporada, confeccionar un equip per a preparar ja la següent campanya o reunir els amics per a gaudir junts dels dos últims mesos de bàsquet.

Es mantindran 3 edicions diferents (Castelló, València i Alacant) amb el següent sistema de competició:

  • Fase Regular. Grups de 4 equips (3 o 5 en cas de ser necessari), jugant-se tots contra tots a una sola volta.
  • Eliminatòries a partit únic. Els millors equips de la Fase Regular classificaran a octaus de final. A partir d'ací, avançarem en les eliminatòries (totes a partit únic) fins a arribar a la final en cada categoria.
  • Final. Seu única a determinar per la FBCV.

El Trofeu Federació, a més, porta enguany IMPORTANTS NOVETATS:

  • Homogeneïtzem nivells dels equips: Es limita la participació de jugadors/es en funció de la categoria en la qual hagen subscrit llicència en la temporada 2023-2024. Es millora la igualtat i es creen diferents nivells en totes les categories.
  • Eliminatòries a un partit: Totes es jugaran a partit únic, actuant com a local l'equip millor classificat en la Fase de Grups.
  • Es crea Preinfantil Femení: Nova categoria. Facilitem el passe a cistella gran

Inscripción d'equips fins el 23 d'abril.