Pots fer-ho perfectament! Només el Curs d'Arbitratge (CAR) és incompatible amb qualsevol altra llicència, però pots ser àrbitre col·laborador i també oficial de taula mentre continues jugant o entrenant.

Així, és a la teua mà descobrir una nova manera de gaudir del bàsquet, desenvolupant una labor fonamental per al creixement del nostre esport. Aquest mes de desembre començaran nous cursos d'accés al Comité Tècnic Arbitral que et permetran aprofundir en l'important treball que exerceixen tant els àrbitres com els oficials de taula, podent actuar ja aquesta mateixa temporada 2022/2023.

Estos són els Cursos convocats:

COM – Curso de Oficial de Mesa
CIAR – Curso de Iniciación al Arbitraje
CAR – Curso de Arbitraje

A més, un dels principals avantatges amb què compten els Cursos de Formació és que tenen un format 100% online. Una part de les matèries es completaran a través de l'Aula Web, realitzant avaluacions tipus Test, i una altra part seran impartides en directe (Vídeo-Presencial) pel professor de l'assignatura corresponent. Els exàmens també es realitzaran online gràcies a les nombroses eines tecnològiques que permeten seguir la formació a distància.

Información i inscripcions Cursos CTA