El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV gaudeix aquests dies d'una setmana increïblement intensa amb la celebració de fins a tres activitats online. Dos d'elles formaran part d'un Taller tàctic que es durà a terme aquest dijous 2 de març amb temàtiques relacionades entre sí i la participació activa dels inscrits a través de tasques grupals.

El taller tàctic començarà a les 17.30 h. amb Jorge Franco, Basketball Operations Europa i Orient Mitjà de la NBA, i amb experiència en el bàsquet de formació com a entrenador de pedrera del Reial Madrid, de categories inferiors FEB i de les seleccions de la Comunitat de Madrid. El tècnic desenvoluparà la construcció de la defensa segons conceptes i característiques dels jugadors.

I una hora després, a les 18.30 h., serà el torn de Javier Zamora, entrenador del Hestia Menorca de LEB Plata i de les categories de formació FEB, sent també seleccionador espanyol U18. Javier donarà continuïtat a l'exposat per Jorge Franco però en aquesta ocasió centrat específicament en la construcció de l'atac.

A més, aquest mes de març ens esperen noves accions formatives:

  • 14 de març. Xavi Rodríguez. El rebot com a part de l'entrenament
  • 23 de març. Jorge Franco. Sistemes de joc en funció de les necessitats dels jugadors
  • 28 de març. Saúl Blanco. Incrementar la intensitat en les tasques més enllà del… vinga, vinga!

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.