El Programa de Formació Continua per a entrenadors ha obert aquesta temporada nous camins. En el nostre afany per acompanyar als tècnics en la seua trajectòria formativa, continuem treballant a posar al seu abast noves eines que els permeten créixer en la seua labor. I com estem convençuts que l'ús del vídeo es convertirà en un canal fonamental, hem creat la Biblioteca FBCV en el nostre Canal YouTube.

Aprofita l'estiu per a posar-te al dia! Accedeix a la secció “Formació Contínua d'Entrenadors” i trobaràs contingut de tota mena, separat per àrees (cadascuna amb una llista de difusió) i dividit en capítols per a facilitar una visualització a la carta, així que pots veure cada vídeo de l'estirada, incorporar-te al capítol en el qual et vas quedar quan tu vulgues o veure únicament els temes que més t'interessen.

En paral·lel a aquesta aposta pel suport audiovisual, el Programa de Formació Contínua per a entrenadors continua entrant al detall en molts continguts gràcies als articles en #fbcvBlog.