Nules acollirà este cap de setmana la Fase Final Júnior Masculí Autonòmic, esdeveniment que ha sigut presentat este dimarts en un acte celebrat en el propi Pavelló Municipal i que ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Gabriel Torres; el president de la FBCV, Salvador Fabregat; el delegat de la Federació a Castelló, Raúl Blanco; i una representació del Club Taronja Basket Nules amb els directius Alberto López i Miguel Ángel Méndez.

Els equips que participaran en la Fase Final són València Basket, CD Don Bosco, Amics Castelló i CBI Elx X Eiffage Infraestructures. Totes les trobades es retransmetran en directe pel Canal YouTube FBCV.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Nules, Gabriel Torres, ha explicat la importància d'este esdeveniment esportiu per al municipi: “és una satisfacció que Nules haja sigut escollida seu per a albergar esta Fase Final de bàsquet autonòmic, de manera que estem ajudant a donar visibilitat a este esport que a Nules compta amb una gran afició gràcies al treball realitzat pel club Taronja Basket Nules. Agraïm també a la Federació de Bàsquet la seua implicació i interés perquè Nules forme part d'este esdeveniment”.

Per part seua, Salvador Fabregat, president de la FBCV, s'ha mostrat “convençut que Nules és una bona elecció per a esta Fase Final perquè tant l'Ajuntament com el Club s'han bolcat des del primer moment i ens estan donant totes les facilitats, així que eixirà tot ben segur. Sempre és especial poder reunir els quatre millors equips júniors de la Comunitat Valenciana. A més, tres d'ells guanyaran plaça per a anar al Campionat d'Espanya. Així que serà un esdeveniment de nivell i segur que Nules ho gaudirà”.

Alberto López, director esportiu del Taronja Basket Nules, també ha intervingut en la presentació per a “celebrar un altre passet més endavant en el creixement del Club i del bàsquet a Nules. Estem molt contents d'haver sigut seleccionats per a este esdeveniment. Això demostra que estem fent les coses bé, ens ha costat que es comence a veure eixe treball i a poc a poc ho anem aconseguint. Com a Club és molt important tindre este suport de l'Ajuntament i de la Federació. Serà un cap de setmana increïble per al poble i premia la il·lusió amb la qual treballem en el dia a dia”.

Tant el regidor com el president de la Federació i el director esportiu del Club han fet també referència en la seua intervenció al fet que Nules és a més seu del Programa de Tecnificació de la FBCV. I per tant, l'Ajuntament de Nules i la Federació de Bàsquet compten des de fa temps amb una línia de col·laboració tant esportiva, tècnica, pedagògica com de formació.