El Programa de Formación Continua para entrenadores/as de la FBCV afronta ya la amplia batería de actividades preparadas para esta recta final de la temporada. La primera de ellas se llevó a cabo este jueves con la colaboración de Samuel Valle, entrenador, preparador físico y profesor de los Cursos de Entrenador FBCV.

La posttemporada i l'entrenament de la velocitat ha sigut la principal temàtica d'aquesta formació. Més de 90 professionals de l'esport han pogut aprofundir a través de vídeos, reflexions i tasques sobre diferents exercicis orientats a les habilitats motrius bàsiques (equilibri, salts, girs) amb l'objectiu d'analitzar en un primer moment el gest tècnic que volem treballar de manera que el treball combinat puga ajudar a millorar la transferència del gest tècnic aplicat a una situació concreta de joc.

Però aquesta és només la primera de les activitats que ens venen en els pròxims mesos. Aquestes són les següents:

  • 3 de maig. De la psicomotricitat al bàsquet. Guillermo Fernández. Online
  • 11 de maig. Objectius i tasques de bot i finalitzacions. Luis Miguel Fuentes. Online
  • 26 de maig. La tècnica individual en un context comprensiu. Miguel Ángel Cuartero. Online
  • 7 de juny. Identificant situacions tàctiques defensives. Marc Castillo. Online
  • 13 de juny. Return to play després de lesió. Pablo Vázquez. Online

Totes aquestes activitats se celebraran en format online. Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.