Dues victòries en els dos partits disputats. Així de fort ha començat 2023 Safir Fruits Alginet en LEB Plata. I a més, en el segon encontre, disputat aquest dimecres, triomf en el derbi davant CB L'Horta Godella (79-80) que porta a un empat en la classificació entre tots dos conjunts.

I això que el CB L'Horta Godella marxava en el marcador abans del descans, però els jugadors d'Alginet no van tirar la tovallola i van remuntar el partit, forçant la pròrroga i emportant-se el triomf final per la mínima.

Contràriament al bon estat de forma amb el qual ha tornat el Safir Fruits Alginet, tant CB L'Horta Godella com Maderas Sorlí Benicarló no viuen el seu moment més dolç. Els dos conjunts encadenen diverses derrotes i l'objectiu en aquestes pròximes setmanes és tornar a recuperar el ritme de joc que van exhibir en la primera part de la temporada.