El primer títol oficial de la temporada, la Lliga Valenciana 2023, busca campions aquest dilluns en les categories Sènior i Júnior. Seran les primeres finals provincials d'aquesta edició i es disputaran en tres seus de manera simultània: Quart de Poblet, Alcoi i Torreblanca.

La seu més multitudinària serà Quart de Poblet, on tindrà lloc també la Final de 1a Divisió Masculina, la màxima categoria que és la que tancarà un 9 d'octubre festiu amb molt de sabor de bàsquet.

I fins al propi Complex Esportiu de Quart de Poblet s'ha desplaçat aquest dijous el president de la FBCV, Salvador Fabregat, per a reunir-se amb el regidor d'Esports Juan José Susín i el tècnic Marcos Fernández amb la presència també de Ramón Luján en representació del Club amfitrió, CBC Manises-Quart.

Després d'ultimar tots els detalls de les Finals d'aquest pròxim 9 d'octubre, Juan José Susín ha expressat el seu ferm compromís amb l'impuls de l'esport en el municipi i l'interés a albergar pròximament un esdeveniment de bàsquet femení que contribuïsca a rellançar la seua pràctica entre les joves.

En aqueixa línia, el president de la Federació ha mostrat la seua disposició a avançar en aqueix camí i que la col·laboració entre l'Ajuntament de Quart de Poblet i la FBCV puga il·luminar nous esdeveniments entorn del nostre esport.