Hem entrat en la Setmana 4 de les Escoles d'Estiu FBCV i els participants han tingut una grata sorpresa: l'arribada de nombrosos Puleva Max Merienda amb els quals recuperar forces durant la jornada, proporcionant al cos la llet que necessita i al mateix temps fent-lo d'una forma sana i equilibrada amb l'aportació de cereals i fruita.

La FBCV i Lactalis, el grup lacti líder tant a Espanya com a nivell mundial, uneixen així esforços en una de les principals activitats que la Federació desenvolupa per als joves durant els mesos d'estiu. El compromís amb el medi ambient i l'aposta per esdeveniments cada vegada més sostenibles es veurà reforçat per la col·laboració del grup en unes Escoles d'Estiu que un any més han tornat a batre rècord de participants.

Les Escoles FBCV compten amb una àmplia programació d'activitats lúdiques i esportives i tenen com a objectiu que els joves es divertisquen durant les seues vacances d'estiu convivint amb altres xics i xiques de la seua edat d'acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.