Esta nueva semana del mes de junio la abrimos con dos actividades consecutivas del Programa de Formación Continua para entrenadores FBCV.

El dilluns 13 de juny estarem amb Pablo Vázquez, graduat en Fisioteràpia & CAFYD, entrenador de bàsquet nivell 2 i amb experiència com a preparador físic i fisioterapeuta en diversos equips espanyols des de categories de formació fins a LEB Or i LF2. Amb ell parlarem del Return To Play després de lesió, amb l'objectiu de conéixer necessitats especials a tindre en compte i processos que els entrenadors han d'assumir per a incorporar a un jugador/a lesionat/da a l'activitat de nou.

I el dimarts 14 de juny serà el clínic amb Marc Castillo sobre situacions tàctiques defensives. Marc és actualment director tècnic del club Jac Sants i entrenador de nivell 2. Des de la seua experiència, aprendrem a identificar i aprofundir sobre diferents estructures defensives.

Totes aquestes activitats se celebraran en format online. Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.