Els tornejos del CB Genovés tenen la capacitat d'omplir el pavelló de públic entregat a este esport. Molts caps de setmana, en els partits dels diferents equips, bé siga el sènior preferent que està fent una gran temporada o qualsevol dels altres equips que disputen partits en la instal·lació, són molts els pares i mares que omplin les graderies. Però este dissabte va ser diferent. El pavelló “Paco Cabanes” acollia als aficionats que venien a veure la presentació del club en el seu trenta aniversari. Un pavelló ple que recordava les finals dels tornejos que es disputen en esta pista.

Un acte senzill, com moltes de les iniciatives del club, però amb molt de contingut educatiu. “La presentació feia 5 anys que no la féiem, i és un moment en el qual el club vol mostrar tot allò que genera amb jugadores i jugadors. És una manera de mostrar tots els equips, que la resta de membres vegen el conjunt del club, i el més important, reafirmar-se en la manera de fer bàsquet”, comentaven des del club res més acabar este acte.

Des dels més xicotets fins als sèniors, un a un van ser presentats pel speaker, donant-los eixe protagonisme davant la resta de membres de l'entitat. Entorn de 200 persones porten el nom del club pertot arreu i esta és una manera de reconéixer el treball de tantes altres durant estos trenta anys. El CB Genovés es presenta en el seu 30 aniversari amb la pretensió de continuar ensenyant una altra manera de fer esport: “el bàsquet i l'educació han d'anar sempre agafades de la mà”.