Galeria d'imatges

El I Campionat U17 3×3 ja té guanyador. València Basket Academy en masculí i Ontibasket en femení han alçat el trofeu de campió després d'imposar-se en la Fase Final celebrada aquest dissabte a Ontinyent. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha sigut l'encarregat de fer lliurament dels trofeus al costat del regidor d'Esports, Ferrán García; i el president del Club Martínez Valls, Eleuterio Mancebo.

Un total de 16 equips, 8 masculins i 8 femenins, s'han donat cita en la localitat valenciana. Tots ells havien obtingut la classificació durant la Fase Prèvia celebrada en les seus de Segorbe i Ontinyent i ara jugaven els encontres decisius per a alçar-se amb el triomf final. En categoria masculina han competit CB L'Horta Godella, TAU Castelló, Servigroup Benidorm, CB Il·licitano, CBA Godella, València Basket Academy, Servigroup Benidorm Blanc i Onil 3×3. I en categoria femenina s'han enfrontat NB Paterna, CB L'Horta Godella B, Onil 3×3, CB Terralfàs, NBF Castelló, València Basket Academy, Ontibasket i CB Sant Blas Alacant.

Després d'una Fase de Grups, els dos millors equips de cadascun d'ells aconseguia les semifinals, que finalitzaven amb els següents resultats:

  • Femení. CB San Blas Alacant 97 CB Terralfàs
  • Femení. Valencia Basket Academy 1820 Ontibasket
  • Masculí. CB Ilicitano 1618 Valencia Basket Academy
  • Masculí. Servigroup Benidorm Blanc 1317 TAU Castelló

I ja en la final, València Basket Academy ha derrotat al TAU Castelló per 21-17 i Ontibasket ha fet el propi amb CB Sant Blas Alacant (10-11) per a proclamar-se campions.

Com a campions i subcampions, València Basket Academy, TAU Castelló, Ontibasket i CB Sant Blas Alacant aconsegueixen a més la classificació per al Campionat d'Espanya 3×3 U17 de Clubs, una competició oficial de bàsquet d'àmbit estatal organitzada per la FEB en Cala Millor (Mallorca).