Un altre grup d'entrenadors va participar aquest dimarts en el taller online de Guillermo Novella sobre disseny de tasques a partir de variants, una activitat que forma part del Programa de Formació Contínua per a entrenadors i que s'ha desenvolupat en dues jornades diferents per a així facilitar l'assistència al major nombre de tècnics possibles donat el format pràctic de l'activitat que obligava a treballar en grups reduïts.

Durant el clínic es va aprofundir sobre la importància de les variants i el seu ús per a aconseguir objectius, progressar en dificultat i desenvolupar la creativitat dels jugadors. Tot això amb continguts teòrics i pràctics d'alt impacte on els participants van poder desenvolupar el coneixement aprés a través del joc “Pasalabola”, creat pel mateix  ponent Guillermo Novella.

El 30 d'abril i el 14 de maig arriben dues noves activitats que estan incloses en el Programa de Formació Contínua per a entrenadors. La primera serà online però la segona serà presencial a la ciutat d'Alacant.

  • 30 d'abril. Ferran Pizcueta. Formar més enllà de la pista: entrenadors i jugadors. Online
  • 14 de maig. Construcció d'una estructura d'atac. Ús de fortaleses. Víctor Lapeña. Alacant

Accedeix a l'Agenda d'Activitats per a veure tots els detalls i formalitzar la inscripció.