Els futurs àrbitres i oficials de taula han començat la seua formació online per a poder incorporar-se al Comité Tècnic Arbitral (CTA) en aquesta segona part de la temporada. Més de 80 aspirants han accedit ja als continguts a través de l'Aula Web i han participat també en les primeres classes vídeo-presencials.

Els àrbitres i oficials de taula són un pilar fonamental en el desenvolupament del nostre esport i, en eixa línia, cada temporada s'incorporen al Comité nombroses persones interessades a conéixer el bàsquet també des d'eixe prisma, compaginant fins i tot la seua labor d'àrbitre/a o anotador/a amb la de jugador/a o entrenador/a. Tot això sense oblidar a aquells àrbitres i oficials de taula que es van iniciar en aquests cursos i que la seua progressió els ha portat a actuar en les principals categories del bàsquet espanyol.

Entre els aspirants que han començat aquests Cursos CTA cal destacar l'alta presència de joves de la localitat alacantina de Dénia, l'Ajuntament de la qual s'ha implicat al màxim per a facilitar a aquests xics i xiques l'accés a una formació que els permetrà gaudir de l'esport a través d'una nova experiència per a ells/es.