Què és i què significa ritme de joc? Com es quantifica? Què eficients són les defenses i els atacs? Com augmentar o disminuir els ritmes de joc? Quines estratègies tenim a la nostra disposició com a entrenadors/es per a controlar els ritmes de joc?

A aquestes i moltes altres preguntes respondrem en una nova activitat del Programa de Formació Contínua per a entrenadorsde la FBCV de la mà de Jose Sánchez, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, entrenador superior de bàsquet i màster en alt rendiment i tecnificació esportiva; director esportiu CB Alhama de Múrcia (actualment), director de pedrera de Lucentum Alacant (2017-2021) i preparador físic i entrenador ajudant del LEB Plata Lucentum Alacant (2015-2017); professor dels Cursos d'Entrenador FBCV i creador del software esportiu BasketTIQ APP.

L'activitat es desenvoluparà el 3 de maig a les 18.00 h. A més, al maig tindrem les següents formacions:

  • 26 de mig. Jaime Marcos. Estils de lideratge
  • 29 de maig. Lucía Gili. Igualtat i respecte en la pista

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.