Mariano de Pablos, graduat en Comunicació i màster en Direcció d'entitats esportives i entrenador superior amb experiència en Selecció Espanyola de Bàsquet, Estudiantes i Reial Madrid, serà el conferenciant de la pròxima activitat del Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV.

El tècnic va aprofundir en el concepte del 1×1 en diferents categories com minibasket, infantil i cadet-júnior, abordant el 1×1 com un concepte no associat únicament al 1×1 amb baló, sinó que va insistir a donar molta atenció a altres detalls que conformen el 1×1 sense baló. Com a principals estratègies, va proposar la necessitat de controlar l'espai, el temps, la distància, la defensa, el reglament i la tàctica col·lectiva; així com la necessitat de treballar el QUAN i COM més que el QUÈ.

El Programa de Formació Contínua per a entrenadors té previstos altres dos clínics online en el que resta del mes:

  • 24 de novembre. Guillermo Novella. Principis d'entrenament en el disseny de tasques en categories de formació.
  • 29 de novembre. Quique Roig. Presa de decisió defensiva.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.