Més de 125 entrenadors van participar aquest dimecres en el primer clínic online d'aquesta setmana del Programa de Formació Contínua per a entrenadors FBCV, una activitat orientada principalment a tècnics de Nivell 2 i Superior.

El concepte Shuffle ha evolucionat des de situacions aïllades a situacions que puguen jugar-se tant amb interiors com exteriors, la qual cosa atorga gran diversitat del concepte en el joc real. I sobre això va aprofundir Marc Torres, entrenador superior de bàsquet amb àmplia experiència com a tècnic i com a coordinador esportiu.

Servint-se de diferents vídeos com a exemple, el ponent va fer veure la importància de jugar amb espais com a norma general per a obtindre els millors avantatges, estudiant diferents situacions després de shuffle i com s'obtenen avantatges majors en funció de les característiques dels jugadors que ho juguen.

Aquest ha sigut el primer clínic online del mes de novembre. I ací tens els que venen a continuació:

  • 11 de novembre. Mariano de Pablos. La importància del 1×1 en categories de formació.
  • 23 de novembre. Guillermo Novella. Principis d'entrenament en el disseny de tasques en categories de formació.
  • 29 de novembre. Quique Roig. Presa de decisió defensiva.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.