A diverses setmanes de l'inici de la temporada de les competicions FEB s'han celebrat a Saragossa els clínics dels Grups 1, 2 i 3, així com la reunió amb els tècnics de les Federacions Autonòmiques. Quasi 400 assistents al tret d'eixida de la pretemporada 2022/23 en l'Àrea Arbitral, un treball conjunt per a arribar preparats a la primera jornada de competició i en la qual han pres part els més de 30 àrbitres que pertanyen a la FBCV.

Durant els dies 24 i 25 d'agost van treballar els àrbitres del Grup 3 (LF2 i Lliga EBA), el més nombrós i el que portava més temps sense celebrar un esdeveniment presencial. Entre el 26 i 28 d'agost va ser el torn del Grup 1 (LEB Or i LF Endesa) i Grup 2 (LEB Plata i LF Challenge). A més, els cinc dies de Saragossa van servir per a reprendre la reunió amb els tècnics de les Federacions Autonòmiques i les proves físiques d'inici de temporada.

La jornada tècnica d'inici de temporada per a tots els àrbitres i oficials de taula FBCV es realitzarà també com és habitual en les pròximes setmanes.

Si vols unir-te al Comité Tècnic Arbitral com a àrbitre o com a oficial de taula, inscriu-te en els Cursos d'Accés que ja estan convocats. Ací tens tota la info.