Estadístiques

Ja havia alçat el trofeu en dues ocasions en la Lliga Valenciana Femenina, però en esta ocasió el Nou Bàsquet Femení Castelló s'ha consagrat també amb el seu segon equip en 1a Divisió Femenina després de derrotar en la Final a CB Rolser Pedreguer per 51-57 amb la seua jugadora Claudia Miranda com MVP.

Amb la lluita pel triomf en 1a Divisió Femenina es posa el punt i final a una altra edició multitudinària de la Lliga Valenciana 2023, el primer títol oficial de la temporada. Nou Bàsquet Femení B completa a Manises el quadre d'honor de campions de la present campanya.

El director esportiu de la FBCV, Israel Sanchis, ha fet lliurament dels trofeus al costat del president del CBC Manises-Quart, Jose Medina.

Una Final amb moltes alternances en el marcador la que han protagonitzat CB Rolser Pedreguer i Nou Bàsquet Femení B. Les jugadores de Pedreguer van tancar el primer quart per davant, però un parcial de 13-23 en el segon període li donava l'avantatge a les castellonenques al descans. Després de la represa, volta a començar, amb un CB Rolser Pedreguer recuperant posicions i entrant a l'últim període guanyant per la mínima. I de nou, una altra estirada del Nou per a col·locar-se a dalt en els minuts finals i acabar emportant-se el triomf que el converteix en el campió de la Lliga Valenciana 1a Divisió Femenina.