Vídeo del partit
Galeria d'imatges
Estadística

Angels Vision UPB Gandia estrena el seu palmarés en la Lliga Valenciana aconseguint el títol en Lliga EBA en l'edició de 2021. I ho fa després de guanyar en la Final a CB Alginet per 69-54.

Aquesta Final culmina el gran cap de setmana de bàsquet que s'ha viscut a Elda, epicentre del nostre esport amb la disputa de les Finals de la Lliga Valenciana 2021 en les categories nacionals: Or, Plata i EBA. Un extraordinari esdeveniment al qual han assistit durant aquests dies l'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro; el president de la FBCV, Salvador Fabregat; el regidor d'Esports de la localitat, Fernando Gómez; i la presidenta del Club Bàsquet Elda, Susana Herrera.

La Final EBA va començar amb moltes imprecisions per part de tots dos equips. Als dos els va costar entrar en partit i la baixa anotació va ser la nota predominant en eixos primers 20 minuts. Això va fer que l'encontre transcorreguera molt igualat fins que a pocs minuts del descans els jugadors de Gandia van apretar lleugerament l'accelerador per a arribar a vestuaris amb el seu màxim avantatge fins al moment (31-22). Però no era un avantatge notable i als jugadors de Juanjo Medina no els va anar difícil tornar a acostar-se en el marcador, sobretot després que el partit entrara en un nou nivell d'intensitat.

No obstant això, l'equip dirigit per Alejandro Mesa va eixir en tromba en l'últim quart i en només tres minuts va fer un parcial de 11-0, deixant encarrilada una victòria que val el seu primer títol de Lliga Valenciana amb Alejandro Terrades com MVP.

Aquestes han sigut totes les Finals de la Lliga Valenciana 2021 celebrades a Elda:

Sábado 25 de septiembre
Final Lliga Valenciana Plata: Safir Fruits Alginet 79 – 87 Valencia BC
Final Lliga Valenciana Oro: HLA Alicante 93 – 89 TAU Castelló

Diumenge 26 de setembre
Final Lliga Valenciana EBA: Angels Vision UPB Gandia 6954 CB Alginet