Un dels focus d'atenció este cap de setmana en les competicions FEB estava en el Pavelló Municipal d'Alginet. I no va defraudar. Safir Fruits Alginet i CB L'Horta Godella van protagonitzar un derbi que va tindre de tot. Parcial d'inici visitant de 6-16, amb +14 al descans a favor dels de Godella, mateixa diferència per a entrar a l'últim període. I ací l'encontre va donar un gir complet. Remuntada local per a forçar la pròrroga i emportar-se el triomf final per 73-71.

Res més van poder demanar els aficionats que es van congregar en la instal·lació per a seguir en viu un partit que col·loca al Safir Fruits Alginet en el nové lloc de la taula amb tres victòries i tres derrotes. Contràriament, per al CB L'Horta Godella eixa remuntada rival ha suposat un dur colp perquè ja tenia el seu segon triomf en la butxaca i d'esta manera l'equip se situa penúltim en la classificació.

I si mirem a dalt, continua brillant el flamant líder de la competició, Maderas Sorlí Benicarló, que continua invicte amb sis victòries en sis partits.

Accedeix als resultats i classificacions.