Durante dos fines de semana, el Pabellón Muixara de La Nucía acogerá las Copas Preferente Junior y Senior Masculino. Ocho equipos jugarán en el nuevo pabellón nuciero, donde se decidirá el campeón de copa en cuatro intensas jornadas.

La Copa Junior Masculino Preferente se disputará este fin de semana, 12 y 13 de febrero, con cuatro equipos que competirán por proclamarse campeones y optar al ascenso en categoría Autonómica. La Copa Senior Masculino Preferente, por su parte, tendrá lugar los días 26 y 27 de febrero.

En la presentació dels dos esdeveniments s'ha comptat amb la presència de Bernabé Cano, alcalde de La Nucia; Salvador Fabregat, president de la FBCV; Juan Miguel Sila, delegat de la Federació a Alacant; i Sergio Villalba, regidor d'Esports de La Nucia.

En la presentación de los dos eventos se ha contado con la presencia de Bernabé Cano, alcalde de La Nucía; Salvador Fabregat, presidente de la FBCV; Juan Miguel Sila, delegado de la Federación en Alicante; y Sergio Villalba, concejal de Deportes de La Nucía.

La primera competició en arribar és la Copa Júnior Masculí Preferent. Bàsquet Comenius, CB Port Sagunt, Comprarcasa Grupogestor NB Torrent i CB Iicitano – IO Clínica Dr. Soler són els quatre equips que lluitaran per aquest títol que porta aparellat un premi extra: el guanyador, a més de proclamar-se campió de la competició, ascendirà a categoria Autonòmica per a la següent temporada sempre que, a la finalització de la competició en el seu grup, ocupe una de les places que donen dret a participar en la Fase d'Ascens.

La Ciutat Esportiva Camilo Cano es va a convertir així en el centre neuràlgic del bàsquet autonòmic albergant aquestes semifinals i finals de Copa, concretament en el nou Pavelló Muixara, instal·lació recentment construïda que s'estrenarà com a pista de bàsquet amb aquestes competicions que també es podran seguir en streaming a través del canal YouTube de la FBCV.