La FBCV ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de La Nucia perquè el Pavelló La Muixara de la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia es convertisca en el focus d'atenció del bàsquet de la Comunitat Valenciana durant el cap de setmana del 12-13 de febrer, quan se celebrarà la Copa Júnior Masculí Preferent.

Bàsquet Comenius, CB Port Sagunt, Comprarcasa Grupogestor NB Torrent i CB Iicitano – IO Clínica Dr. Soler són els quatre equips que lluitaran per aquest títol que porta aparellat un premi extra: el guanyador, a més de proclamar-se campió de la competició, ascendirà a categoria Autonòmica per a la següent temporada sempre que, a la finalització de la competició en el seu grup, ocupe una de les places que donen dret a participar en la Fase d'Ascens.

La Nucia s'ha erigit en els últims anys com un dels municipis de la Comunitat que més aposten per l'esport. Fins a 600.000 metres quadrats d'instal·lacions destinades a la pràctica esportiva de tota mena que l'han feta mereixedora de prestigiosos guardons com el Premi Nacional de l'Esport o el Premi Vila Europea de l'Esport.

La Ciutat Esportiva Camilo Cano ja ha sigut escenari amb anterioritat de diversos esdeveniments de la FBCV, com per exemple de Finals de Lliga Valenciana, entre elles fins i tot una d'ACB. I aquesta temporada continua eixa aposta pel bàsquet i la nova instal·lació esportiva La Muixara, recentment construïda, serà la seu de la pròxima Copa Júnior Masculí Preferent.