Vídeo del partit
Galeria d'imatges
Estadística

València Basket ha alçat el trofeu de campió de la Lliga Valenciana Plata 2021 derrotant en la Final a Safir Fruits Alginet per 79-87.

L'equip de Xavi Albert no el va tindre fàcil. El CB Alginet va aguantar en tot moment el seu fort ritme i, de fet, el pas per vestuaris ho deixava tot obert en espera de com afrontaren tots dos equips la segona meitat. Una segona part que va començar amb la mateixa igualtat que s'havia viscut des de l'inici, i encara que el València Basket va fer un pas avant només encetar l'últim període, l'equip dirigit per Jose Canales no estava disposat a deixar escapar tan fàcilment al rival i va tornar a espentar tant en atac com en defensa per a tornar a ficar-se en partit. Els jugadors d'Alginet van apurar totes les seues opcions, però València Basket va saber fer valdre el seu xicotet avantatge per a emportar-se el triomf final per 79-87 amb Alejandro Rivas com MVP de la Final.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, i la presidenta del CB Elda, Susana Herrera han sigut presents en la Final i han fet lliurament dels trofeus d'aquest primer títol oficial de la temporada.

Aquesta ha sigut la primera de les Finals que ens esperen aquest cap de setmana a Elda, on se celebrarà la lluita pel títol en totes les categories nacionals. I totes elles es poden veure en directe a través del Canal YouTube de la FBCV:

Dissabte 25 de setembre
17:00 h. Final Lliga Valenciana Plata: Safir Fruits Alginet 79 – 87 Valencia BC
20:00 h. Final Lliga Valenciana Or: HLA Alacant – TAU Castelló

Diumenge 26 de setembre
11:00 h. Final Lliga Valenciana EBA: Angels Vision UPB Gandia – CB Alginet