La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat la Resolució de 19 de gener de 2021 per la qual s'estableixen mesures excepcionals i addicionals en l'àmbit de la Comunitat Valenciana com a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Entre les mesures, s'estableix la “suspensió de totes les competicions, activitats i esdeveniments esportius d'àmbit autonòmic o inferior, organitzats per entitats públiques o privades, en totes les categories i modalitats esportives, inclosos els entrenaments”.

Així mateix, es decreta el “tancament de les instal·lacions i centres esportius, oberts o tancats, amb l'excepció d'aquells necessaris per al desenvolupament de competicions internacionals o estatals d'esport professional i els respectius entrenaments, i els necessaris per al desenvolupament de competicions oficials federades d'àmbit internacional
o estatal i de caràcter no professional i els respectius entrenaments”.

Per tant, s'ajornen els partits programats en totes les categories (Sènior, Júnior, IR) des de les 00.00 del dijous 21 de gener fins al pròxim 3 de febrer. Segueixen en vigor les mesures especials ja anunciades per la FBCV que contemplen canvis en els sistemes de competició, encara que la Federació analitzarà les noves disposicions per si fora necessari afegir alguna modificació.

Les competicions exemptes de les noves restriccions són les professionals (Lliga Endesa) i les no professionals d'àmbit estatal (LEB Or, LEB Plata, Lliga EBA, Lliga Femenina Endesa i Lliga Femenina-2).