Els Benjamins han protagonitzat aquest dissabte una de les jornades més memorables d'aquesta temporada 2022-2023. Els seus somriures, les seues ganes de passar-ho bé i el seu gran talent per al bàsquet s'han unit a Manises per a oferir un bonic espectacle entorn del nostre esport.

Les Finals Benjamins i la II Copa Batidos Puleva s'han celebrat simultàniament, donant així als participants un plus extra de motivació per a gaudir d'una fantàstica jornada de minibasket.

La II Copa Batidos Puleva és una competició de minibasket masculí i femení promoguda per Puleva en col·laboració amb les Federacions de Bàsquet de Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i la Fundació CB Granada, amb la finalitat d'estimular la pràctica esportiva durant l'etapa de creixement.

La primera etapa d'aquesta II Copa Puleva contempla unes finals autonòmiques que en el cas de la Comunitat Valenciana s'han celebrat aquest dissabte. Després de les finals de la Comunitat Valenciana i les de Granada (que van ser les primeres a dur-se a terme), tindran lloc les de Vic (Barcelona) el 3 de juny i les de Madrid el dia 10. De totes aquestes seus eixiran els equips que classificaran per a la Gran Final de la Copa Puleva, que se celebrarà a Madrid el dia 18 de juny. En el cas de la Comunitat Valenciana, han classificat NB Paterna i NBF Castelló com a campions de Benjamí Autonòmic.