El Programa de Formació Contínua per a entrenadors apura els seus últims moments de la temporada. I pel que fa als clínics online, aqueix últim moment arribarà el pròxim 7 de juliol en companyia de Joan Josep Ruiz, graduat en Ciències de l'Activitat Física, entrenador superior amb experiència com a tècnic ajudant i preparador físic en equips FEB, així com entrenador principal en les màximes categories Sènior de Catalunya.

El tècnic donarà a conéixer les diferents funcions, responsabilitats i tasques que comporta la figura de l'entrenador ajudant dins d'un staff tècnic. L'activitat començarà a les 18.00 h.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.

I recorda que també pots continuar formant-te com a entrenador a través de #fbcvBlog, on periòdicament es publiquen articles que també desgranen aspectes específics del nostre esport; i amb la Biblioteca FBCV al nostre Canal YouTube.