Este passat cap de setmana es va tancar la primera volta en esta 2a Fase de Júnior Autonòmic. Entrem per tant en la recta final que decidirà els quatre equips que classificaran per a la Fase Final pel títol.

Júnior Masculí Autonòmic està liderada per un València BC invicte, seguit de prop per CD Don Bosco, amb només una derrota davant el líder. Don Bosco compta amb dos triomfs d'avantatge sobre el següent classificat, Amics Castelló, que és tercer. I en estos moments seria CBI Elx X Eiffage Infraestructures el que tancaria el grup de quatre equips per a la Fase Final. Però els altres quatre aspirants segur que lluitaran fins a l'últim moment per una d'eixes places. Es tracta de Seguros Meridiano Lucentum Alacant, In Side Godella, Picken Claret i Construccions Adolfo Pérez Benidorm.

En Júnior Femení Autonòmic són dos els equips que marxen imbatuts fins al moment, encara que això serà fins al pròxim 23 de febrer, data en la qual es disputarà el partit que tenen pendent els dos aspirants al lideratge: Picken Claret i València Basket. Completen ara mateix el grup de quatre equips que estaria en la Fase Final CBI Elx X Fils i Cintes i València Basket Academy. Per darrere, altres quatre candidats a una d'eixes places: CB Sant Blas Alacant, Nortehispana Godella, NB Paterna i Lucentum Alacant.

Segueix tots els resultats i classifcacions amb l'App Oficial FBCV.