T'agradaria ser àrbitre però també vols continuar jugant amb els teus amics? O continuar entrenant al teu equip?. Amb els Cursos de Formació del Comité Tècnic Arbitral (CTA) i els Cursos d'Entrenador FBCV és possible fer-ho.

A més, una dels principals avantatges amb què compten els Cursos de Formació és que tenen un format 100% Online. Una part de les matèries es completaran a través de l'Aula Web, realitzant avaluacions tipus Test, i una altra part seran impartides en directe (Vídeo-Presencial) pel professor de l'assignatura corresponent. Els exàmens també es realitzaran online gràcies a les nombroses eines tecnològiques que permeten seguir la formació a distància.

A més, un dels principals avantatges amb què compten els Cursos de Formació és que tenen un format 100% online. Una part de les matèries es completaran a través de l'Aula Web, realitzant avaluacions tipus Test, i una altra part seran impartides en directe (Vídeo-Presencial) pel professor de l'assignatura corresponent. Els exàmens també es realitzaran online gràcies a les nombroses eines tecnològiques que permeten seguir la formació a distància.

Estos són els Cursos convocats per a incorporar-se al Comité Tècnic Arbitral (CTA) en la temporada 2021-2022:

  • COM: Curs d'Oficial de Taula
  • CIAR: Curs d'Iniciació a l'Arbitratge
  • CAR: Curs d'Arbitratge

Inscripcions fins el 14 de setembre.

Consulta tota la informació. Últims dies d'inscripció!