El Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es de la FBCV va desenvolupar este dimecres el primer dels tres clínics en línia que se celebraran este mes de març.

Per a això comptem amb Jose Sánchez, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, entrenador superior de bàsquet i màster en alt rendiment i tecnificació esportiva; actualment director esportiu del CB Alhama de Murcia, professor dels Cursos d'Entrenador FBCV i creador del software esportiu Basket TIQ APP.

Durant l'activitat, José Sánchez va abordar la importància de l'ús de metodologies globals per a afavorir la creativitat dels jugadors/es, explicant que l'excessiu ús de metodologies analítiques comporta a formar jugadors que saben fer, però que no saben aplicar. Al llarg de la xarrada vam poder debatre durant els diferents torns de preguntes, mitjançant els quals els assistents van tindre l'oportunitat de preguntar al conferenciant tots els seus dubtes sobre esta temàtica en particular.

Pròxims clínics en març:

  • 20 de març. Jota Cuspinera. Dirigint en l'entrenament
  • 21 de març. Jota Cuspinera. Dirigint en el partit

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.