Els ritmes de joc van centrar aquest dimecres l'última activitat del Programa de Formació Contínua per a entrenadors, a la qual van assistir més d'un centenar de tècnics.

El clínic va estar a càrrec de Jose Sánchez, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, entrenador superior de bàsquet i màster en alt rendiment i tecnificació esportiva; director esportiu CB Alhama de Múrcia (actualment), director de pedrera de Lucentum Alacant (2017-2021) i preparador físic i entrenador ajudant del LEB Plata Lucentum Alacant (2015-2017); professor dels Cursos d'Entrenador FBCV i creador del software esportiu BasketTIQ APP.

Jose va transmetre les principals idees que des de la seua visió com a entrenador i professional de l'esport experimentat considera que són claus per a augmentar i transformar els ritmes de joc durant els entrenaments i en conseqüència en els partits. Aprofundim sobre la importància de la creació de superioritats, balanç defensiu,… dos grans aspectes que van tindre rellevància en tota la formació.

Aquest mateix mes de maig tindrem altres dues formacions:

  • 26 de mig. Jaime Marcos. Estils de lideratge
  • 29 de maig. Lucía Gili. Igualtat i respecte en la pista

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.