Les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket, amb la Universitat de València, de la temporada 22-23 ja són ací. La primera cita tindrà com a protagonista a Jota Cuspinera dimecres que ve 23 de novembre.

El tècnic compartirà els seus coneixements sobre “Aspectes a considerar en l'ensenyament del mà a mà”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria des de les 20:30h a les 22.00.

Enguany tots els inscrits rebran de part de David Calero, col·laborador de la Càtedra, material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides com a pràctiques per als cursos d'entrenadors de FEB i FBCV (l'assistència serà certificada per l'entitat organitzadora del Clínic).

Sobre Jota Cuspinera
El entrenador español tiene más de 30 años de experiencia como técnico y formador de baloncesto, habiendo dirigido equipos desde Benjamín a ACB. Sus primeros pasos en la máxima categoría fueron como entrenador ayudante en el Estudiantes y posteriormente en el Real Madrid, Baskonia y Fuenlabrada. En este último fue donde dio el salto a dirigir el banquillo en Liga Endesa en el año 2015. Posteriormente estuvo una temporada en el Zaragoza antes de regresar a Fuenlabrada en 2019. Su última experiencia fue como entrenador de Movistar Estudiantes la pasada campaña, también en ACB. Además, ha dirigido en categorías inferiores de la selección española y participa activamente en la formación de entrenadores.

Inscripció
La inscripció per a aquest clínic ja està oberta amb un preu de 12 euros i es pot dur a terme en el següent enllaç.

Servicio de información gratuito
El Whatsapp de Formación de Entrenadores de Valencia Basket volverá a facilitar la comunicación y la inscripción a cada una de las jornadas. Los más de 600 entrenadores inscritos reciben a través de esta aplicación toda la información acerca de las nuevas actividades de formación del Club, así como el link directo para completar su inscripción a cada una de las jornadas. Si aún no estás inscrito, hacerlo es muy fácil:

  • Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  • Escriu "entrenador" per a sol·licitar el servei.
  • Accepta les bases legals.