El Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es va comptar aquest dijous amb la participació de Jorge Franco, Basketball Operations Europa i Orient Mitjà de la NBA, i amb experiència en el bàsquet de formació com a entrenador de pedrera del Reial Madrid, de categories inferiors FEB i de les seleccions de la Comunitat de Madrid.

Jorge va compartir la seua experiència en diferents contextos per al disseny de sistemes concrets per a explotar les característiques d'alguns dels jugadors amb els quals ha pogut treballar al llarg de la seua trajectòria.

Durant l'activitat, que va comptar amb un alt nivell de participació per part dels tècnics assistents, es van tractar tres grans idees:

  • La importància de definir una metodologia i filosofia de grup
  • La necessitat de conéixer als jugadors per a identificar les estratègies a utilitzar
  • La conveniència de definir sistemes de joc que mantinguen l'estructura

El Programa de Formació Contínua tindrà una última cita abans de tancar el mes de març. Serà el dia 28 amb l'ex-jugador professional i entrenador Saúl Blanco, qui mostrarà com es pot incrementar la intensitat en les tasques.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.