La Federación de Baloncesto de la Comunitat Valenciana (FBCV) desarrollará a partir del mes de diciembre nuevos Cursos de Acceso al Comité Técnico Arbitral (CTA) para convertirse en árbitro, oficial de mesa o árbitro colaborador.

Todos los cursos tendrán un formato 100% Online. Una parte de las materias se completarán a través del Aula Web, realizando evaluaciones tipo Test, y otra parte serán impartidas en directo por el profesor de la asignatura correspondiente. Los exámenes también se realizarán online gracias a las numerosas herramientas tecnológicas que permiten seguir la formación a distancia.

Els alumnes/as que superen els continguts teòrics passaran a la part pràctica, i si la superen, entraran a formar part del Comité Tècnic Arbitral.

Estos són els Cursos convocats:

  • COM: Curs d'Oficial de Taula
  • CIAR: Curs d'Iniciació a l'Arbitratge
  • CAR: Curs d'Arbitratge

Aquests Cursos són la via única i imprescindible per a adquirir els coneixements i habilitats necessàries que permeten fer el treball d'arbitratge i d'anotació en els encontres de bàsquet, tant de les Competicions FBCV com dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV).

Inscripcions fins el 17 de desembre.

Consulta tota la informació