Després que al novembre de 2021 Ferrán Pizcueta exposara la importància d'entrenar fora de la pista, el CB Genovés torna a organitzar una jornada formativa en el Poliesportiu “Paco Cabanes El Genovés”. Una sessió pràctica innovadora i necessària per als clubs de bàsquet i esportius en general.

De la mà d'Aspromivise i l'entitat Davidcasinosesports, el CB Genovés proposa una manera d'entendre el bàsquet que demana pas entre els clubs esportius. Una jornada que intentarà cobrir les necessitats que es poden plantejar si alguna persona amb mobilitat reduïda i que necessita d'una cadira de rodes vol practicar aquest esport. “Com a club pensem que és una situació que no està coberta i que els clubs ens hem de començar a plantejar. Què passaria si un xiquet o xiqueta amb cadira de rodes ens demana formar part d'un equip de bàsquet a peu? Hem d'estar preparats com a club per a donar solució i a més oferir-ho perquè qualsevol persona en aquesta situació es puga plantejar fer esport de manera inclusiva”.

Una propuesta muy atrevida y que da un paso adelante en la idea del CB Genovés de que todas las personas pueden practicar baloncesto independientemente de sus capacidades.
Javi López será la persona que impartirá el clínic, un entrenador con un gran palmarés tanto como jugador como entrenador puesto que fue uno de los responsables de la selección española en los Juegos Paralímpicos de Londres y de Tokyo al formar parte del cuerpo técnico de aquella selección.

Una bona oportunitat per a obrir el ventall de possibilitats d'un esport que absorbeix a moltes xiquetes i xiquets en el seu dia a dia, i que més prompte que tard seran el motor de la societat.

El clínic será el lunes día 30 de enero en el Polideportivo Paco Cabanes de Genovés, con entrada gratuita y dirigida fundamentalmente a todas aquellas personas que creen en el baloncesto como herramienta deportiva y educativa. La asistencia contará como horas de prácticas para los alumnos/as de los Cursos de Entrenador FBCV.