Partits en directe Canal YouTube FBCV
Galeria d'imatges
Estadístiques

CB Castelló i Facsa Vila real BC han completat el quadre d'honor dels equips campions Sènior Femení 2021-2022. CB Terralfàs Delfín Natura ja ho era de 1a Divisió Femenina i aquest diumenge s'han coronat a Massanassa les campiones de Sènior Femení Autonòmic i Sènior Femení Preferent.

En les Finals Sènior han sigut presents també representants de l'Associació Mama Ovari Hereditari (AMOH), els qui dins del marc de col·laboració que mantenen amb la FBCV, han posat en valor l'important paper que exerceix l'esport en la prevenció del càncer i han fet lliurament d'un obsequi a la Millor Jugadora de cada final: Raquel Montiel (Facsa Vila real BC) i Yassi Camara (CB Castelló).

Facsa Vila real BC és el guanyador en Sènior Femení Autonòmic després d'imposar-se en la Final a Globeenergy NBF Castelló (74-63). El parcial de 29-12 en el segon quart va ser determinant per a les aspiracions de l'equip dirigit per Trini Bou, que a partir d'eixe moment ja no va abandonar el comandament de l'encontre pese al fort sprint final de les castellonenques, la reacció de les quals va arribar quan pràcticament estava tot decidit i això els va impedir consumar la remuntada.

CB Castelló s'ha fet amb el títol de Sènior Femení Preferent superant en la Final a CB Terralfàs-Calpe (56-54). El partit va mantindre una mateixa dinàmica tant en la primera com en la segona meitat. A l'enlairament de les castellonenques en el marcador, responia ràpidament el rival tornant a entrar en partit. Així que tots dos van arribar amb opcions als minuts de la veritat després d'una nova remuntada alacantina i va ser precisament el CB Terralfàs-Calp el que va tindre a les seues mans l'última possessió, però la pilota no va entrar i el títol viatja a Castelló.

MVP Senior Femenino Autonómico: Raquel Montiel (Facsa Vila real BC)
MVP Senior Femenino Preferente: Yassi Camara (CB Castellón)

Dissabte 21 de maig
Júnior Femení 1ª Zonal: UBE Castellón CBC 5348 Gesgraph Cabo Mar (estadística)
Júnior Femení Preferent: Picken Claret 6445 KPS Vital Jovens L’Eliana (estadística)

Domingo 22 de mayo
Senior Femenino Preferente: CB Castellón 5654 CB Terralfàs-Ifach Calpe (estadística)
Senior Femenino Autonómico: Facsa Vila real BC 7463 Globeenergy NBF Castelló (estadística)